Vanhemmat olivat Helsingissä käymässä maaliskuussa ja teimme isälle synttärikakun. Vaikken olekaan kakkumestari, kakku teki hyvin kauppansa ja oli aika raikas.
Hedelmäkermarahkakakun resepti
Lähteet: Pohja: HS Ruokatorstai & oma sovellus koristelusta.
Pohja
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
korppujauhoja vuokaan
paista 175 asteessa n. 30 min. uunin alatasolla.
Kostutus:
Ensimmäiseen väliin hyla-maitoa, toiseen väliin omenamehua
Väleihin:
Ensimmäiseen väliin banaania soseena. Toiseen väliin soseutettuja vadelmia ja Flora-vispiä, jossa mukana rahkaa (+ sokeria, vaniljasok.).
Päälle:
Flora-vispiä, jossa vajaa puoli purkkia rahkaa, sokeria ja vaniljasok. Koristeluun kiwi-hedelmiä, purkkipersikoita, ananasta ja sivuille Fazer-suklaata. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
200 g rasvaa 4 dl sokeria 3 munaa 6 1/2 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2 1/2 dl kermamaitoa 1 tl vanilliinisokeria 1 1/2 dl korintteja ...
-
Ruokaa pakkaseen ja kokataan, mitä lapset syö -teema jatkuu.. Tässä iso annos makaronilådaa! Resepti (1 isompi vuoka, 1 la...
-
Lähde: kotikokki.net Ainekset: 400 g broilerin paistijauhelihaa 1 prk kevytkermaviiliä 1 dl korppujouhoja 1 muna 70 g pekonia 1 punasipuli 2...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti