perjantai 13. maaliskuuta 2009

Hedelmäkermarahkakakku

Vanhemmat olivat Helsingissä käymässä maaliskuussa ja teimme isälle synttärikakun. Vaikken olekaan kakkumestari, kakku teki hyvin kauppansa ja oli aika raikas.

Hedelmäkermarahkakakun resepti
Lähteet: Pohja: HS Ruokatorstai & oma sovellus koristelusta.

Pohja
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

korppujauhoja vuokaan
paista 175 asteessa n. 30 min. uunin alatasolla.

Kostutus:
Ensimmäiseen väliin hyla-maitoa, toiseen väliin omenamehua

Väleihin:
Ensimmäiseen väliin banaania soseena. Toiseen väliin soseutettuja vadelmia ja Flora-vispiä, jossa mukana rahkaa (+ sokeria, vaniljasok.).

Päälle:
Flora-vispiä, jossa vajaa puoli purkkia rahkaa, sokeria ja vaniljasok. Koristeluun kiwi-hedelmiä, purkkipersikoita, ananasta ja sivuille Fazer-suklaata. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla