Hedelmäkermarahkakakun resepti
Lähteet: Pohja: HS Ruokatorstai & oma sovellus koristelusta.
Pohja
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
korppujauhoja vuokaan
paista 175 asteessa n. 30 min. uunin alatasolla.
Kostutus:
Ensimmäiseen väliin hyla-maitoa, toiseen väliin omenamehua
Väleihin:
Ensimmäiseen väliin banaania soseena. Toiseen väliin soseutettuja vadelmia ja Flora-vispiä, jossa mukana rahkaa (+ sokeria, vaniljasok.).
Päälle:
Flora-vispiä, jossa vajaa puoli purkkia rahkaa, sokeria ja vaniljasok. Koristeluun kiwi-hedelmiä, purkkipersikoita, ananasta ja sivuille Fazer-suklaata. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti