keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Suomalainen pulla

Pullataikina:

5 dl maitoa

1-2 kananmunaa

2 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

1-1,5 tl suolaa

2 pussia kuivahiivaa

noin 1,5 l vehnäjauhoja (noin 1,1 kg)

200 g margariinia / 2 dl juoksevaa margariinia 

5 dl maitoa

1-2 kananmunaa

2 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

1-1,5 tl suolaa

2 pussia kuivahiivaa 

noin 1,5 l vehnäjauhoja (noin 1,1 kg)

200 g margariinia tai 2 dl juoksevaa margariinia / 1,5 dl rypsiöljyä

Voiteluun

kananmunaa

--

Paista pieniä leivonnaisia 225 asteessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia tai kunnes pullan pinta ja pohja ovat kauniin vaaleanruskeat. Paista isot leivonnaiset kuten piirakat ja pitkot miedommassa lämmössä 180-200 asteessa noin 30 minuuttia.

Muokattu lähteestä:  https://kotiliesi.fi/resepti/pullataikina/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla