lauantai 14. maaliskuuta 2009

Lusikkaleivät


Teimme lusikkaleipiä kummitytön ristiäisiin viime kesänä.

(Lähde: Parasta Kotiruokaa -keittokirja)
20kpl
100g margariinia
3/4 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 1/4dl vehnäjauhoja
1/2 tl soodaa

Täyte:
Kiinteää sosetta tai marmeladia

Pinnalle:
Sokeria

-Sulata margariini ja lisää sulaneeseen rasvaan sokeria ja sekoita kunnes rasva vähän jäähtyy.
-Lisää vanilliinisok. ja jauhot, joihin sekoitettu sooda.
-Painele taikina lusikalla lusikanmuotoisiksi pikkuleiviksi varovasti pelille.
-Paista 175 asteessa n. 15 vaaleanruskeiksi.
-Yhdistä kaksi pikkuleipää laittamalla marmeladia välin. Paina varoen kiinni ja kääntele sokerissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla