Teimme lusikkaleipiä kummitytön ristiäisiin viime kesänä.
(Lähde: Parasta Kotiruokaa -keittokirja)
20kpl
100g margariinia
3/4 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 1/4dl vehnäjauhoja
1/2 tl soodaa
Täyte:
Kiinteää sosetta tai marmeladia
Pinnalle:
Sokeria
-Sulata margariini ja lisää sulaneeseen rasvaan sokeria ja sekoita kunnes rasva vähän jäähtyy.
-Lisää vanilliinisok. ja jauhot, joihin sekoitettu sooda.
-Painele taikina lusikalla lusikanmuotoisiksi pikkuleiviksi varovasti pelille.
-Paista 175 asteessa n. 15 vaaleanruskeiksi.
-Yhdistä kaksi pikkuleipää laittamalla marmeladia välin. Paina varoen kiinni ja kääntele sokerissa.
(Lähde: Parasta Kotiruokaa -keittokirja)
20kpl
100g margariinia
3/4 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 1/4dl vehnäjauhoja
1/2 tl soodaa
Täyte:
Kiinteää sosetta tai marmeladia
Pinnalle:
Sokeria
-Sulata margariini ja lisää sulaneeseen rasvaan sokeria ja sekoita kunnes rasva vähän jäähtyy.
-Lisää vanilliinisok. ja jauhot, joihin sekoitettu sooda.
-Painele taikina lusikalla lusikanmuotoisiksi pikkuleiviksi varovasti pelille.
-Paista 175 asteessa n. 15 vaaleanruskeiksi.
-Yhdistä kaksi pikkuleipää laittamalla marmeladia välin. Paina varoen kiinni ja kääntele sokerissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti