maanantai 14. helmikuuta 2011

Pikkupizzat

Pohja: HS Ruokamaailma.
Täytteet omaa sävellystä :) !

Pohja:
4 dl sämpyläjauhoja
1 ps kuivahiivaa tai 25g tuorehiivaa
0.5tl suolaa
2 rkl öljyä
1,5dl vettä

Täyte 1:
punaista pestoa pohjalle
tuoretta balisikaa
pieniä tomaatin palasia
pienä mozarella viipaleita
pizzamaustetta
juustoraastetta

Täyte 2:
punaista pestoa/ketsuppia pohjalle
kinkkua pieninä paloina
ananaspaloja
pizzamaustetta
juustoraastetta

Mittaa pohjaosan aineet kulhoon ja sekoita taikinaksi. Jaa taikina kymmneen osaan ja leivo sämpylöiksi. Kohota liinan alla. Alkuperäisessä ohjeessa sämpylöihin painetaan juomalasilla syvennys, mutta päätin kaulita sämpylöistä "lättäniä".

Leikkaa täytteiden ainekset sopiviksi paloiksi ja lisää täytettä jokaiselle pikkupizzalle haluamasi määrä. Kypsytä 250c uunissa n. 13 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla