torstai 13. elokuuta 2009

Rucolasalaatti


Lähde: Yhteishyvän ruokasivut

4 annosta:
1 ruukku rucolaa
puolikas ruukku pehmeää salaattia
1 rasia pieniä tomaatteja
(1 dl oliiveja)
50 g parmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa

Kastike:
1 rkl hunajaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
mustapippuria

Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja (jos niistä pidät). Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.

Tämän salaatin suhteita voi vaihdella maun mukaan. ja kastiketta kannattaa tehdä enemmänkin varalta, neutralisoin kastiketta vähän oliiviöljyllä. Hyvää tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla