Lähde: Yhteishyvä (4 annosta)
1 pkt (500g) lenkkimakkaraa
1/4 kesäkurpitsaa
2 tomaattia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl Provence-yrttiseosta
1 valkosipulin kynsi
1 dl juustoraastetta (esim. mozzarellaa)
Poista makkaran kuoret ja leikkaa viiltoja n. 1 sentin välein. Laita makkarat uunivuokaan. Halkaiset kesäkurpitsapala ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja leikkaa samoin. Paina viiltoihin vuorotellen kesäkurpitsaa ja tomaattia. Sekoita öljyn joukkoon yrttiseos ja puristettua valkosipulia. Sivele mausteöljy makkaran pintaan. Ripottele juustoraastetta päälle. 225c ja n. 20 min.
1/4 kesäkurpitsaa
2 tomaattia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl Provence-yrttiseosta
1 valkosipulin kynsi
1 dl juustoraastetta (esim. mozzarellaa)
Poista makkaran kuoret ja leikkaa viiltoja n. 1 sentin välein. Laita makkarat uunivuokaan. Halkaiset kesäkurpitsapala ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja leikkaa samoin. Paina viiltoihin vuorotellen kesäkurpitsaa ja tomaattia. Sekoita öljyn joukkoon yrttiseos ja puristettua valkosipulia. Sivele mausteöljy makkaran pintaan. Ripottele juustoraastetta päälle. 225c ja n. 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti