sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Broileri-spagettigratiini

(5 annosta, à 255 g)
Ainekset:
300 g Pirkka täysjyväspagettia
2 rkl (oliivi)öljyä
2 tl Pirkka currya
1/2 ps (100 g) Pirkka sipulikuutioita
1 ps (300 g) Pirkka paprikasekoitusta/korvasin kahdella keltaisella paprikalla
2 dl Pirkka ruokakermaa
1 dl vettä
1 Pirkka kanaliemikuutio
1 pkt (300 g) Pirkka paahdettuja broilerinfileesuikaleita (pakaste)/korvasin maustamattomilla suikaleilla, jotka paistoin
1/3 tl suolaa
ripaus mustapippuria
100 g Pirkka emmental-mozzarellaraastetta

1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kiehauta öljyssä curry ja sipulikuutiot. Lisää paprikasekoitus ja kuullota. Sekoita joukkoon ruokakerma, vesi, liemikuutio ja broilerisuikaleet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5?10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.3. Voitele tilava lasagnevuoka öljyllä ja kaada siihen kuuma, siivilöity spagetti. Kaada kastike tasaisesti spagetin päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
4. Gratinoi vuokaa 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa väriä.

Oli helppo ja hyvä resepti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla