sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Kanalasagne


Lähde: marib.vuodatus.net

9 kpl lasagnelevyjä
n. 500 g kypsää broileria paloiteltuna/maustamattomia kanasuikaleita
1 prk tomaattimurskaa
1 kanaliemikuutio (+lisäsin itse paprika- ja chilijauhetta)

Juustokastike:
15 g voita
3 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
½ tl suolaa
ripaus valkopippuria
2 dl juustoraastetta

Lämmitä tomaattimurska, kanapalat ja liemikuutio kattilassa ja mausta. Valmista juustokastike.
Sulata voi kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito samalla sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustoraaste ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Voitele uunivuoka ja laita alimmaiseksi juustokastiketta ja päälle 3 lasagnelevyä. Levyjen päälle kanatomaattiseosta ja valkokastiketta ja taas alusta. Tee näin kolme kertaa. Kypsennä uunissa 200C n.30 min, riippuen mitä lasagnelevyjä käytät. (Huom. juustokastiketta tuli suhteessa vähemmän kanatäytteeseen, mutta hyvää tuli.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla