sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Mud Cake - Mutakakku



Lähde: kotikokki.net
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1 levy (150g-200g)
tummaa suklaata (esim. panda/taloussuklaa..)

Ohjeet
Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita keskenään. Sulata rasva kattilassa ja lisää samalla suklaapaloja sekaan. Sekoita samalla, mutta älä kiehauta, ettei suklaa pala. Voit toki halutessasi sulattaa suklaan vesihauteessa, mutta tällöin suklaaseen ei saisi joutua yhtään vettä. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vuorotellen jauhoseosta ja suklaaseosta munasokerivaahtoon. Sekoita. Kaada taikina jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista 200°C uunin keskitasolla n. 20min. (Huom. älä paista liian kauan). Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä vähän "raa'aksi".
Halutessasi koristele jäähtynyt mutakakku tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla