sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Valkosuklaapikkuleivät

Lähde: touhukaskeittio.vuodatus.net


125 g marg.
1 ½ dl fariinisokeria
1 vatkattu muna
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
125g pilkottua valkosuklaata

-vatkaa sokeri ja marg. kuohkeaksi
-lisää muna ja vatkaa hyvin, sekoita kuivat aineet
-siivilöi kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan
-hämmennä sekaan valkosuklaapalat
-laita taikina teelusikan avulla nokareina pellille
-paista 200 asteessa 10-12 min kullanruskeiksi
-anna jäähtyä ennen tarjoilua

Olipas nam nam!

3 kommenttia:

  1. Todella maukasta! Herahti vesi kielelle pelkästä tuoksusta:))

    VastaaPoista
  2. Olen täysin samaa mieltä t. Monsoile 3 vuotta:))

    VastaaPoista
  3. Montako pikkuleipää tuosta tulee? Ristiäisiin ajattelin kokeilla. :)

    VastaaPoista

Suomalainen pulla