sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kreikkalainen Tsatsiki

Lähde: yhteishyva.fi

  • 1 kurkku
  • 200 g Bulgarian jogurttia (tai kermaviiliä)
  • 1 rkl (viinietikkaa tai) sitruunamehua
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl musta- (tai sitruuna)pippuria
  • 1 tillinippu
  • 2-4 murskattua valkosipulin kynttä

Leikkaa tai raasta kurkku ohuiksi suikaleiksi ja anna niiden seistä hetki siivilässä. Valuta erottunut vesi pois ja mausta jogurtti viinietikalla, suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja hienonnetulla tillillä. Sekoita kurkkusuikaleet jogurttiin ja anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan. Jos haluat salaatista kiinteämmän valuta myös jogurtti ennen valmistusta. Suluissa ne aineet, joita en käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla