lauantai 26. joulukuuta 2009

Uunisei

Lähde: reseptit.com


1 paketti ( 400 g ) pakasteseitä
vajaa 1 tl suolaa
ripaus jauhettua valkopippuria
(maustemitallinen rosmariiniah)
1 tetra RuokaCremeä tai kuohukermaa
1,5 dl juustoraastetta
2 tl korppujauhoja

1. Laita seipalat uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
2. Ota vuoka uunista ( ripottele hienonnettu rosmariini pinnalle ) kaada RuokaCreme tai kuohukerma vuokaan, ripottele juustoraaste ja korppujauhot pinnalle.
3. Jatka kypsentämistä kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Sei oli ihan hyvää vaihteeksi, vähempikin juusto olisi riittänyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suomalainen pulla